2640 Szendehely, Váci út 27. | Fax: (35) 376-302 | E-mail: szegnerkft@gmail.com
Utoljára fissítve: 2022. június 22.

Rólunk

A Kft-t 1997-ben alapította két testvér: Szegner Jakab és Szegner Tamás azzal a szándékkal, hogy az addigra megszerzett szakmai tudást és tapasztalatot ötvözve sikeres vállakozást hozzanak létre.

Kezdetben épület és bútorasztalos termékeket készítettünk, ezzel szerezve elismertséget a környékbeli, illetve a budapesti piacon. Néhány év múlva – elsősorban használt berendezéseket üzemeltetve – teljes tömörfás gyártási kapacitással és 10 fő foglalkoztatásával működtünk.

2002-ben a munkaerő költségek növekedése következtében megtörni látszó dinamizmust – vevőink elégedettségét és a vállalkozás sikerét szem előtt tartva – az addig kialakított piaci szerepvállalásunkat bővítve a gépkereskedelem irányába mozdultunk el.

Az itthon megvásárolt gépek a karbantartó felújítások után rövid idő alatt új gazdára találtak. Németországi kapcsolataink segítségével a legtöbb gépünk ma már onnan érkezik – alapvetően jó állapotban.

A gépek megérkezésüket követően gondos szakmai átvizsgáláson esnek át, melynek során jelentős mértékben támaszkodunk a korábban, még aktív asztalosokként megszerzett tapasztalatainkra.

Ma már széles választékunk van alapgépekből és megtalálhatók a különböző igényeket kielégítő berendezések.

Árukészletünk folyamatosan változó és amenyiben megtalálta az Ön számára legkedvezőbb ajánlatunkat, a gép házhozszállítása is megoldható.